Taarten op maat

Voor verjaardagen, geboorten en andere feesten maakt Drs. Koekenbakker taarten op maat. Kies je smaak, vulling en kleuren en versiering. Bijna alles is mogelijk. Doordat Drs Koekenbakker steeds drukker wordt is het slim een taart op maat minstens een week van te voren te bestellen. Verder van te voren is natuurlijk nog beter. Heb je niet meer zo veel tijd dan kun je het natuurlijk altijd nog proberen maar is er een kans dat er geen ruimte meer is in de agenda.

De prijzen

22 cm 10-12 personen vanaf €32,50

24 cm 14-16 personen vanaf €37,50

26 cm 18-20 personen vanaf €47,50

28 cm 22-24 personen vanaf €57,50

Prijzen voor grotere taarten, 3D-taarten en stapeltaarten op aanvraag.

De genoemde prijzen zijn de prijzen voor een taart met een standaard versiering. Taarten die extra veel tijd kosten door bijvoorbeeld handgemaakte figuren, meer kleinere versieringen of lastige technieken zullen ook meer kosten. Omdat elke taart uniek is zal ook bij elke taart apart een prijs berekend worden. Omdat ik vaak even moet rekenen en nadenken over deze prijs is het het makkelijkste om wensen of ideeën per e-mail kenbaar te maken. Per telefoon direct een prijs geven aan de hand van een taartidee is niet altijd mogelijk. Natuurlijk is het wel mogelijk om later te worden teruggebeld over een prijs.

Smaken

Drs. Koekenbakkers taarten op maat bestaan uit twee lagen cake en één laag vulling. De cakes zijn afgesmeerd met een laagje vanillecrème. De buitenkant van de taart en versieringen zijn standaard van marsepein. Op aanvraag is het gebruik van fondant of een cake die alleen is afgesmeerd met vanillecrème en geen extra laag marsepein heeft ook mogelijk. Voor een meerprijs is het ook mogelijk meer dan één vulling te gebruiken.

Cake

Vanille

Chocolade

Kaneel

Citroen

Wortel

Red Velvet

Glutenvrije vanillecake

Glutenvrije citroencake

Vulling

Vullingen op slagroombasis, luchtigere vulling

Frambozenmousse

Aardbeienmousse

Mangomousse

Bramenmousse

Bosvruchtenmousse

Kersenmousse

Crèmevulling, iets stevigere/zwaardere vullingen

Citroencrème

Choccoladecrème

Oreokoekjescrème

Vanillecrème

Andere vullingen Banketbakkersroom

Chipolata

Lemon Curd

Zoete Roomkaas (vooral lekker bij de red velvet- en wortelcake)

Andere smaken cake en vulling zijn in overleg vaak ook mogelijk.

Taart proeven

Voor stapeltaarten en andere grote taarten (vanaf 50 personen) is het mogelijk eerst te komen proeven in de bakkerij. In een proefsessie kun je twee verschillende cakesoorten proeven en drie verschillende vullingen. Ook krijg je alvast een voorproefje van het uiterlijk van je eventuele taart. Een proefsessie kost € 25,-. Bestel je uiteindelijk je taart bij Drs. Koekenbakker, dan wordt dit bedrag op je nota in mindering gebracht. Nog meer foto’s zien. Kijk op https://www.facebook.com/Drs.Koekenbakker

Comments are closed.