Bruidstaart

Gaan jullie trouwen? Drs. Koekenbakker maakt prachtige bruidstaarten in alle soorten en maten. Een prachtige klassieke witte taart met roosjes, een taart aangepast aan het thema van je bruiloft of een knalroze feesttaart; het is allemaal mogelijk.

Een bruidstaart moet niet alleen mooi zijn, maar ook erg lekker. De bruidstaarten van Drs. Koekenbakker worden niet alleen op maat worden gemaakt qua uiterlijk; ook de smaak van de taart wordt aangepast aan het bruidspaar. Geen marsepein of juist heel veel, chocolade, vanille, wortel of… Jullie bepalen het,  want het is jullie taart.

Bruidstaart proeven

Voor bruidstaarten en andere grote taarten is het mogelijk eerst te komen proeven in de bakkerij. In een proefsessie kunnen jullie twee verschillende cakesoorten proeven en drie verschillende vullingen. Ook krijgen jullie alvast een voorproefje van het uiterlijk van de eventuele taart. Een proefsessie kost € 25,-. Bestellen jullie uiteindelijk taart bij Drs. Koekenbakker, dan wordt dit bedrag op de nota in mindering gebracht.

Andere Opties

Willen jullie geen taart maar juist iets anders? Denk eens aan cupcakes, een grote stapel brownies, cheesecake of een echte desserttafel gevuld met taarten, cakes, cupcakes, koekjes, fudge en allerlei ander heerlijks. Drs. Koekenbakker helpt graag om van jullie bruiloft ook echt jullie droomdag te maken, dus neem contact op over de mogelijkheden!

De Prijzen

Prijzen voor bruidstaarten: vanaf €4,- per persoon.

Voor een desserttafel of andere alternatieven voor een bruidstaart kan de prijs anders zijn. Neem contact op voor een offerte.

Comments are closed.